Catatan Popular

Sabtu, 25 Februari 2012

SILVANA MIRACLE 24K GOLD SET

CALL/WHATSAPP / SMS / TELEGRAM 0102209665
                                                                     0183719803

AMARAN!!! BERHATI-HATI DENGAN PRODUK SILVANA TIRUAN YANG DIJUAL DENGAN HARGA LEBIH MURAH!! SILA LAPORKAN KEPADA KAMI JIKA ADA PRODUK SILVANA YANG DIJUAL DENGAN HARGA BERBEZA.

SILVANA MIRACLE 24K GOLD SET RM 700


 Dalam set ni ada:
  • Miracle Serum 30ml RM 280
Untuk kulit kedut, tidak bercahaya seperti kulit kusam sehingga nampak bercahaya. Mengandungi surih emas 24K di dalamnya.

  • Miracle Aura Gold 10ml RM 280
Memutihkan dan memperhaluskan serta melembutkan kulit wajah yang kusam.

  • Miracle Cleanser 30 ml RM 80
Agar kulit lebih halus dan bersinar.

  •  Miracle BB Cream 5ml RM60
Melindungi wajah dari  Sinar Ultra Violet, melembapkan kulit wajah dan memperhalus kulit wajah

PROMOSI!!

ANDA BERPELUANG MENIKMATI DISKAUN 5% -15% DENGAN CARA:

MENJADI AHLI KAD SILVANA RM35/SETAHUN - VALID 5% ANYTIME AT ANY OUTLETS

MENGAMBIL RAWATAN FACIAL DI SPA DUNIA SERI ANGGUN (STOKIS AMPANG) ONLY

- VALID 5% ALL PRODUCTS

*Set ni boleh beli secara loose.


RAWATAN wajah menggunakan emas sudah pun diamalkan sejak beribu tahun lalu. Cleopatra pada zaman itu dikatakan gemar menabur campuran serbuk emas pada wajah dan badannya bagi menghasilkan kulit cerah bersinar.

Penggunaan emas dalam bidang kosmetik dikatakan mampu mencantik dan membersihkan muka supaya wajah lebih bercahaya. Ia berfungsi sebagai pelindung kulit dan sesuai untuk mereka yang sentiasa terdedah di bawah pancaran cahaya matahari.

Ini sekali gus membantu pengguna mengurangkan tanda penuaan, mencerah, mengurangkan pigmentasi keterlaluan serta dikatakan memiliki 10 kali keberkesanan kolagen.
Inovasi sains dan kecantikan nyata sesuatu yang cukup penting dalam perkembangan sesuatu jenama kecantikan. Begitu juga dengan pusat kecantikan Silvana Ultimate yang menghasilkan formula kecantikan menggunakan emas 24 karat (K) serta memasarkan produk Silvana Miracle 24K Gold Serum untuk perawatan kecantikan wajah.

"Tidak hanya pelaburan dalam penyelidikan dan pembangunan, syarikat kami turut melaksanakan kajian menyeluruh ke atas aliran fesyen perawatan kecantikan wanita semasa dan kesihatan bagi meramalkan permintaan pengguna di masa hadapan," kata pengasas jenama kecantikan Silvana Miracle, Silvana Salim.
Menurutnya, satu daripada kekuatan Silvana Ultimate menerusi penggunaan emas 24K adalah pemahaman asas mengenai perawatan kecantikan wajah, kulit dan warna kepada pengguna.

Untuk memenuhi keperluan wanita, Silvana Miracle kini memperkenalkan rangkaian produk terbarunya iaitu Silvana Miracle Bright 24K Gold Serum, Mirac
le Firm 24K Gold Eye Serum, Miracle BB Cream UV SPF 35 serta Miracle Pink UV SPF 35.
Produk terbabit kini sudah pun berada di pasaran yang boleh didapati di salun kecantikan, pusat rawatan spa, stokis dan agen berdaftar di seluruh negara.

Silvana Miracle turut melantik penyanyi popular, Anita Sarawak sebagai duta produk keluarannya.
Pemilihan terbabit bertepatan bukan saja dinilai dari segi pencapaiannya dalam bidang nyanyian malah dia turut melambangkan wanita masa kini yang bersemangat tinggi.

2 ulasan:

  1. salam produk ni ingrediennya cam mana .Untk jeragat set mana sesuai

    BalasPadam
  2. HI untuk set jeragat boleh ambil starter set platinum + night cream..hubungi saya 0192200566 untuk konsultasi lanjut secara percuma

    BalasPadam